Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen telefont vegyek 110...

Milyen telefont vegyek 110 ezer ft-bol?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 23:37
 1/5 anonim válasza:
Tudom ajanlani a Huaweii, a Xaomi, es A Sony telefonokat. Ezek azok a markak ahol a minosegi telok 100on alul vannak
2016. aug. 26. 23:46
 2/5 anonim válasza:

Nexus 5x/iphone 5s

Sonyt nem ajanlom mert nagyon bugos

Nekem is nexusom van, nagyon szeretem mert erre gyartjak az andtoidot es jol van optimalizalva, ha megcsinalod a heti ujrainditast nem lesz vele problema...a tobbi androidbol nem nagyon valogatnek mert minden gyarto sajat izlese szerint probalja formazni a tiszta androidot(ami van a nexusban) igy lehetnek benne doccenok, felesleges alkalmazasok amit nem tudsz kitorolni..

Ha bejon a kiskepernyos telefon akkor ott van meg az iphone 5s...teljesen jo, lehet mdnozni h almas..de nekem nagyon kicsi

Ui. A nexusra mindig a legfrissebb rendszert kapod meg, nem fognak elfeljteni mint mashol, hogy csak a csucskeszulekek kapnak frissitest.

2016. aug. 27. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem samsung van és soha nem volt vele bajom. Plusz ez a nexus meg többi számomra gagyi és minőségtelen márka.
2016. aug. 27. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
De am rossz kategóriába írtál. 110-ért telefont? Ki is használnád amit tud vagy csak zenére meg netezni kell? Vagy csak rajolni h te se maradj el a többi embertől. Akik szintén ki sem használják.
2016. aug. 27. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyilván menőzni kell neki, mert aki 110-ért olyan telefont vesz, amit ki is használ 100%-ban, az nem a gyakorin fog ajánlatokan kérni.

Úgyhogy én azt javaslom, hogy minél nagyobbat vegyél, ez a paraméter látszik legmesszebbről, így a menőségi faktora ennek a legnagyobb.

2016. aug. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!