Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Viszkető fejbőrrel mit lehet...

Viszkető fejbőrrel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Kb 5 napja viszket a fejbőröm, leginkább este felé.

Korpás nem vagyok, tetves sem. A héten festettük a hajam, de előtte levő két éjszaka is viszketett a fejem. Semmilyen elváltozást nem látok rajta, mégis viszket.

2016. aug. 26. 22:34
 1/7 anonim válasza:
Valószínűleg allergia. (Nem vagyok hozzáértő, tehát lehet hogy rosszul gondolom)
2016. aug. 26. 22:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan termékeket használtam amiket korábban is. A termék összetevői sem változhattak, mert már egy jó ideje ugyanazt a flakont használom. Semmi a megszokottaktól eltérőt nem kentem a fejemre :/
2016. aug. 26. 22:48
 3/7 anonim válasza:
Akkor nem tudom, rengeteg oka lehet. Esetleg sampon, vagy fejhallgató, sapka?
2016. aug. 26. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Allergiás lett a fejbőröd. Nekem is ez a bajom. Én egyik vegyi hajfestéket sem bírtam, ezért hennával festem.
2016. aug. 26. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el a bőrgyógyászatra!
2016. aug. 26. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Fejbőr betegsége is lehet, többféle oka is van a fejbőr viszketésének, legjobb ha bőrgyógyászhoz mész.
2016. aug. 27. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell mindig betegségre gondolni.

Mivel nyáron meleg van izzad a fejbőröd is, mosd meg minden nap ha teheted. Nekem is viszket de mivel hosszú haja, van 3 naponta mosom...

2016. aug. 27. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!