3 hete fáj a mellkasom és a bal bordaívem alatt! Miért?
3 hete kezdődött. Nagyon fájt egyik este a mellkasom. Bementem a sürgősségire ahol csináltak EKG-t, Röntgent, megvizsgáltak, vért vettek, arra jutottak semmi szervi bajom nincs, valószínű valami mozgásszervi panasz, szedjek fájdalomcsillapítót.
A háziorvosom mert tiszta hülyének néz, ha megjelenek nála, azt mondja pánikbeteg vagyok, meg, hogy biztos csak rosszul mozdultam és meghúzódott valamim.
Nos a fájdalom akkor sem múlik. Már nem a mellkasomban a legintenzívebb, hanem a mellem alatt és ez kihat teljesen a hátam közepéig és sokszor a hónaljamnál is fáj.
Szedem a fájdalomcsillapítót és várok türelemmel a dokim javaslatára, de már kezd az idegeimre menni ez az állandó fájdalom.
Írattam fel vele erősebb fájdalomcsillapítót is, az jó is lett volna, de attól meg allergiás tünetem volt, égett a bőröm.
Mit csináljak? Hova menjek vele, vagy tényleg csak várnom kell és elmúlik majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!