Mit tegyek a lábammal?
Sziasztok!
Valaki segítségét kérem, aki már volt hasonló helyzetben, vagy olyan emberét, aki ért hozzá!
Az egész történetem úgy kezdődött hogy: Mindkét lábfejemen a nagy körmöm besárgult. Akkor vettem rá Scholl körömápoló ecsetet,Eljött az idő amikor a körmöm alatt elindult egy másik köröm, ennek örültem, mert gondoltam majd ledobja a régit. Elmentünk pedikűröshöz aki megcsinálta a lábaim és ajánlott teafa olajat a körömgombámra.
És most a bal körmöm, nagyon vastag, és a bőrnél olyan fájdalmat érzek nap mint nap, hogy már nem is érzékeli a testem, hanem csak folyamatosan piros annál a résznél, de ha hozzányúlok akkor szúró fájdalom nyíllal belém. A lábam gyakran lezsibbad mostanában oktalanul.
Kérem valaki segítsen mit csináljak? Megakarok szabadulni ettől az egésztől és normális lábfejet szeretnék, mint amilyen mindenki másnak is van.:(((
(Jelenleg orvoshoz nem tudok menni, mert külföldön vagyok, de megnehezíti a munkám is)
Vegyél lábfürdőt, hogy puhuljon
A vízbe tegyél fertőtlenítő tablettát (bőrgyógyász
bizonyára fel tud írni)
Ahol piros ott valószínűleg be van gyulladva
Meg kéne orvosnak mutatni
Köszönöm a válaszokat kipróbálom őket.
Ment a plusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!