Normalis az ha ennyire kenyelmetlenul erzem magam amikor verrol van szo?
Mindig is feltem a tutol es a vertol. Megszokott volt, hogy mivel gyerekkoromban eleg beteges voltam es gyakran jartunk vervetelre, mindig elajultam. Szokasos volt, elkezdtem izzadni, minden szurke lett es faradtnak ereztem magam, minden elkezdett forogni majd kepszakadas. Volt, hogy szuras elott, volt, hogy utana. Nem a fajdalommal van bajom, hanem csak belegondolok, hogy mi is tortenik, hogy atszurjak a boron, bele az ereimbe aminek belul van a helye es en semmilyen formaban nem szeretnem kivul a testemen latni. 12 evesen korhazba kerultem a mandulammal, es elhataroztam, hogy most legyozom a felelmem de nem sikerult. Eppen vert vettek az egyik karombol, ereztem, hogy jon aminek jonnie kell, de probaltam kitartani, majd ekkor a kedves doktorneni segitoje megfogta a masik karom es szep lassan elkezdte beszurni az infuziot. Hat en azt hittem ott halok meg. Utana erdekes modon nem ajultam el, csak szornyen rosszul voltam, elkuldtek zuhanyozni ahol kb egy orat sirtam csak magatol a gondolattol, hogy mi tortent es, hogy mi van a boromben. Azota se sikerult felulkerekednem a rosszulleten.
Iskolaban is siman elajultam a kotelezo oltasoknal.
De ami a legbizarrabb oran is rosszul lettem amikor az erekrol tanultunk vagy a verrol. Sot, ha valamit a temaban nezek a teveben akkor is olyan kenyelmetlenul erzem magam, elkezdek ficankolni es ugy erzem el kell kapcsolnom. Csupan a gondolatok kinoznak.
De mar 17 eves vagyok es nagyon akarjak itthon, hogy menjek el vervetelre csak, hogy minden oke-e de nem merek.
SEGITSEG!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!