Aki napi szinten használ tudatmódosítót évek óta az depressziós?
Mindig is foglalkoztatot ez a dolog.
DE , most egy olyan fiuert vagyok oda aki szerintem evek óta használ valamiket.
A szemén nagyon látszik, nem tudom hogy írjam le, pl néztem egy 2013 as képet róla ott még nem volt fura, de most neztem egy 2016 ost amin nagyon fura, és egyértelműen a szerek miatt.
-évek óta csinálja (kb 4 )
-minden nap
Szerintetek egy ilyen ember biztos hogy depressziós?
Miert csinalja ezt?
A családi háttere jó mert tele vannak penzzel, jó iskolába járt de lattam az egyik kepe alatt h irtak neki hogy alig latjak suliba, tehát az iskola se erdekelte ezek szerint.
Amugy 23-24 eves lehet
Nem általánosítható.
"A családi háttere jó mert tele vannak penzzel, jó iskolába járt"
Ezt komolyan gondolod?
"Miert csinalja ezt?"
Túl sok lehetőség van. Nem ismerjük.
"Es azert ilyen fontos h szerintetek au e, mert en is az vagyok évek óta , és lehet hogy nem kéne akarnunk egymástól semmit mert nagyon lehuznank egymást még jobban"
Aha, mert az sokkal jobb, ha te húzol le az évek óta tartó depressziódxal egy egészséges embert. Az rendben van, de te nem foglalkoznál egy ugyanolyannal, mint te. Bújjál már el ilyen gondolkodással. Téged persze fogadjon el mindenki, az örökös bús pofáddal együtt, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!