Valaki nyugtasson meg. Csak bebeszelnem magamnak?
Figyelt kérdés
Eddig attol feltem nehohy szivbeteg legyek mert vol kb 4eve hogy majdnem elajultam. Es anyum abba halt meg fiatalon.Kivizsgaltak jo volt minden. Vervetel szivizsgalatok minden jo lett. Most megint felek de most attol nehogy agydaganatom legyen. Volt egyszer forgo szedulesem bevitek vele a korhazba es mondtak hogy a ful kristaly miatt van mert megcsinaltak velem a hyalorlatott es hirtelen jobbra fordulaskor volt a szedules. Meg olyan vizsgalat volt hogy menjek egyenesen nyujtsam ki a karom stb. Ez kb masfel eve volt. Mostanaba sokat faj a fejem es hanyingerem is van sokszor az este arra ebredtem hogy ramjott a hasmenes hanyinger. Volt hogy nagyon fajt a fejem par honapja de az fogrol volt kihuzak utanna elmult. De mostanaba megint faj igaz hogy vannak meg rossz fogaim de a hanyinger mitol lehet olvasgatam es felek elegge. Miota szultem 3eve azota vannak szorongasaim ilyen teren. Csak ha elmennek a hazoorvoshoz megint kirohogne.de mar kezdek ettol is nagyon felni. Az eletem is elegge stresszes. Valaki nyugtasson meg egy kicsit.2016. aug. 23. 12:29
1/2 anonim válasza:
Rossz fog okozhat sok gondot, szóval tetesd mielőbb rendbe, mert az tényleg rámehet a szívre! Amúgy meg a bacikat nyeled, amik okoznak mandula, garatgyulladást, az pedig hányingert is tud. De simán lehet a gyomoridegtől, de akár refluxtól, lefekszel, a sav pedig irritálja a gyomorszájat stb. napközben ahogy idegeskedsz oda megy.
Pszichésen be tudunk beszélni sok mindent.
Próbáld meg magad lekötni valamivel, meditálni, sportolni, hobbit találni.
Én hónapokig beképzeltem a trombózisos tüneteket és amint dolgoztam újra és találtam egy jó hobbit, soha többé nem fájt a lábam, gondolatom se volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia koszi a valaszod kicsit megnyugtato. A fogaim persze rendbe hozatom csak vartam meg kicsit a kovetkezo huzasal mert akkor is 1teljes napig omlot a helyerol a ver. Meg hat egyszerre ketott huzott. De megcsinaltatom mindenkepp. Igen sajnos mindent bekepzeltem a szivemre is es igazabol egezseges. Csak mar minden ilyesmi betegsegtol felek. Ha lekotom magam akkor jobb igaz ugyhogy probalok majd nem magamra figyelni koszi :)
2016. aug. 23. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!