Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Túl sovány vagyok, 15 évesen 40kg, ami nagyon kevés. Nem tudom hogyan hízhatnék. Már sok féle hízókúrát kipróbáltam, de pár napnál tovább nem tidtam csinálni őket. Szinte sosem vagyok éhes, alig tudok enni, pedig nagyon szeretnék. Mit csinálhatnék? Menjek orvoshoz?2016. aug. 22. 17:21
2/4 anonim válasza:
Én szintén így vagyok. Csak én 14 évesen vagyok 40-42 kg.
Felhízni sehogy sem fogsz tudni, mert ez olyan mint a túlsúlyosoknál a fogyás. Lehet csak genetika. Orvosnál én is voltam, és azt mondta hogy nincs semmi bajom, ilyen a testalkatom.De ha te szeretnél nyugodtan menj el, ha ez megnyugtat.
3/4 anonim válasza:
Ember, minden kövér lefogyna, ha nem zabálna, és minden soványon megmarad az izom, ha edz
4/4 anonim válasza:
Ne erőltesd. 14 évesen én is baromi sovány voltam és már aggódtak értem,de az egyetlen módja az,hogyha annyit eszel amennyit tudsz. Én mindig szinte annyit ettem,hogy folyton hányingerem volt és az nem túl jó. Egyél annyit amennyi jól esik és ne fogd vissza magad az édességgel és gyümölcsökkel se,mert abból tudsz a legtöbbet enni amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!