Szedjek antibiotikumot ha az orvos felírja?
Nem csináltad rosszul..Néha ha beteg vagyok és felirnak antibiotikumot nemveszem ki, mert kell egykis kűzdés a szervezetnek.
De hogy továbbra is folytasd e.Hát nemtudom..
Áhh szerintem ne vegyél be antibiotikumot az orvos ajánlási.. Teljesen fölösleges.. Végülis te mint kis iskolás, elődöntő hogy hogyan dögöljön meg 10 év múlva, ellenben mint az orvos, akinek minimum 3 mesterfokú diplomája van, és próbál rajtad segíteni. Tudod nem mindent lehet egészséges gyümölcsökkel, yoghurtal kárpótolni... Az igaz hogy így szimpla meglátása felesleg, de egy arckrém gyulladásra? Teljesen megvesztél. A szervezetekben a "bacilusokat" lecsillapíthatod, de az antibiotikummal meg el is pusztítod! Érted már? Ha csak simán gyümölcsöket eszel az orvos ajánlási ellenére, akkor azokat a bizonyos kórokozókat, amiket a szervezetedben hordozza magaddal, csak sokkal később tudod lecsillapítani, igaz hogy már nem érzed, de ahogy említetted, többször is voltál beteg. Nem véletlenül, mivel a kórokozók még a szervezetedben, a végére útján elszaporodott és csak arra várnak, hogy újra megfertőzzenek téged. Ezért kell az antibiotikum, hogy mögötte azokat a káros baktériumokat amiknek nincsen szükségük a szervezetedben.
Ha így folytatod, ne csodálkozz hogy folyamatosan beteg leszel
"Tavaly probléma nélkül leküzdöttem minden betegséget (legtöbbször arcüreggyulladásom volt)."
Nagyon jól leküzdhetted tényleg, ha többször visszatért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!