Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szedjek antibiotikumot ha az...

Szedjek antibiotikumot ha az orvos felírja?

Figyelt kérdés
Ugye megint jön az ősz és a tél vele eggyütt pedig a tél. Tavaly elkezdtem azt csinálni hogy semmilyen gyógyszert nem szedek (kivétel: vitamin és ásványi anyagok). Amikor beteg voltam a gyógyszer árából gyümölcsöket, mézet, joghurtot vettem amivel próbáltam erősíteni az immunrendszeremet. Ha bakteriális fertőzés volt akkor is ezt csináltam. Szerintetek idén is folytassam?
2016. aug. 21. 22:11
 1/6 Tozser Alex ***** válasza:

Nem csináltad rosszul..Néha ha beteg vagyok és felirnak antibiotikumot nemveszem ki, mert kell egykis kűzdés a szervezetnek.

De hogy továbbra is folytasd e.Hát nemtudom..

2016. aug. 21. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Tavaly probléma nélkül leküzdöttem minden betegséget (legtöbbször arcüreggyulladásom volt). Bár azt nem bánom hogy beteg vagyok mert akkor kiír az orvos a suliból csak azokat a gyógyszereket amiket felír nem szedem.
2016. aug. 21. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum az igazán veszélyes betegségek ellen jó. Egy sima megfázásra fölöslegesen írják fel.
2016. aug. 21. 22:24
 4/6 anonim válasza:

Áhh szerintem ne vegyél be antibiotikumot az orvos ajánlási.. Teljesen fölösleges.. Végülis te mint kis iskolás, elődöntő hogy hogyan dögöljön meg 10 év múlva, ellenben mint az orvos, akinek minimum 3 mesterfokú diplomája van, és próbál rajtad segíteni. Tudod nem mindent lehet egészséges gyümölcsökkel, yoghurtal kárpótolni... Az igaz hogy így szimpla meglátása felesleg, de egy arckrém gyulladásra? Teljesen megvesztél. A szervezetekben a "bacilusokat" lecsillapíthatod, de az antibiotikummal meg el is pusztítod! Érted már? Ha csak simán gyümölcsöket eszel az orvos ajánlási ellenére, akkor azokat a bizonyos kórokozókat, amiket a szervezetedben hordozza magaddal, csak sokkal később tudod lecsillapítani, igaz hogy már nem érzed, de ahogy említetted, többször is voltál beteg. Nem véletlenül, mivel a kórokozók még a szervezetedben, a végére útján elszaporodott és csak arra várnak, hogy újra megfertőzzenek téged. Ezért kell az antibiotikum, hogy mögötte azokat a káros baktériumokat amiknek nincsen szükségük a szervezetedben.

Ha így folytatod, ne csodálkozz hogy folyamatosan beteg leszel

2016. aug. 22. 00:12
 5/6 Molyember ***** válasza:
100%
Elég lesz egy rendes tüdőgyulladás, rögtön átgondolod ezt az egészet.
2016. aug. 22. 01:18
 6/6 anonim ***** válasza:

"Tavaly probléma nélkül leküzdöttem minden betegséget (legtöbbször arcüreggyulladásom volt)."

Nagyon jól leküzdhetted tényleg, ha többször visszatért...

2016. aug. 22. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!