Gyerek használhat-e infraszaunát?
Köszönöm!
Ha Te ennyire tudod, biztos tudod azt is, hogy kb. mennyi az az idő, amit bent lehet tölteni? És jól kihasználva a segítőkészségedet: felnőtt mennyi időt tölthet bent?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Régen "vizes" szaunába jártam, de nem olyan sokat, infrában pedig ezidáig egyszer voltam, nekem nem volt tőle bajom, de én alapjáraton egészséges vagyok. A párom magas vérnyomásban szenved, így neki valószínűleg nem ajánlott, a gyerek meg csupán kiváncsiságból ülne be mellém, mert még nem volt és érdekli. Na ő pl. a "vizes" szaunát nem bírta az uszodában, pedig csak az orrát dugta be szinte :)
(Elmondom zárójelben, hogy én alapvetően nem vinném a kislányomat be, de költözünk, és az új házban, amit vettünk, van egy szauna, ami már ott volt, tehát nem az én agyszüleményem, csak gondoltam, ha már van, ki is használom.)
Még egyszer köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!