Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a vesém, és szárad a...

Fáj a vesém, és szárad a torkom. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 01:38
 1/5 A kérdező kommentje:

16/l

Hétfő óta járok angol tanfolyamra, és nagyon izgulós típus vagyok, a tanfolyamon állandóan több nyálam termelődött, nem is nagyon tudok enni,inni. Most azt érzem, hogy kicsit hasmenésem van, fáj az alhasam és a vesém, ráz a hideg, a fejemmel is van valami, és iszonyúan szárad a torkom.

2016. aug. 21. 01:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Görcsösen fáj a hasad?

Nekem is ez a bajom, egy hete vagyok beteg, a hasmenés elmúlt, a többi nem.

Kedden tudok csak dokihoz menni. Talán valami vírus lehet.

2016. aug. 21. 02:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Zsálya, a torokfájás háziszere.

A mandulák arrol tanúskodnak, milyen állapotban vannak a vesék és a hasnyálmirigy.

Ugyanúgy a hatos nyakcsigolya is előidézheti és továbbá a vastagbél rossz működése is.

2016. aug. 21. 04:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Este volt egy kis lázam, 37,4. Most már "csak" 36, 8.

Előbb volt egy kis hasmenésem, és ha felkelek akkor fáj eléggé a fejem teteje.

2016. aug. 21. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez, akkor tuti vírus lesz.

Ajánlom a dokit, mert elég szívósnak tűnik, nálam múlt hét szombaton kezdődött, és még ma is sajgó fejjel, fájó tagokkal, meg hőemelkedéssel ébredtem...

Érdekes ez a hőemelkedés dolog is, folyamatosan ugrál fel-lfe, de láz sosem lesz belőle.

2016. aug. 21. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!