Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik krémet ajánlanátok...

Melyik krémet ajánlanátok narancsbőrre?

Figyelt kérdés
Ami tényleg beválik.
2016. aug. 19. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
A kremektol max 1-2 napig fog latszani valami, nincs ilyen csodaszer. Sportolni kell, borfeszesitesre, narancsborre ez az egy hatasos "gyogyszer" van.
2016. aug. 19. 16:22
 2/5 anonim válasza:

Szia! A fenékre és combokra nekem az egyetlen módszer ami használt, a guggolás és a guggolásra alapuló torna. Az a lényeg hogy amikor leguggolsz, a térded ne érjen túl a lábfejednél és akkor nem a térdedet terheled hanem az izmaidat.

Ezzel a videóval kezdtem és most már a csajszi többi edzős videóit is csinálom, ha becsülettel végigcsinálod, első körben 1 hétig sírni fogsz az izomláztól de hidd el nekem EZ HATÁSOS nem a krémek!! :

https://www.youtube.com/watch?v=BXieIAzMeR4

2016. aug. 19. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:
és ezt a videóban levő tornát többször csináljam? Tehát te csak ezt a videót csináltad, vagy mást is?
2016. aug. 20. 19:45
 4/5 anonim válasza:
Eleinte csak ezt, aztán kombináltam a többi videóval is. Kell a változatosság az izmoknak is :)
2016. aug. 20. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom!
2016. aug. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!