Az iskolaorvos azt mondta, baj van a gerincemmel, ilyenkor mit kell csinálni?
Jól megfogalmaztam... szóval, azt mondta az iskolaorvos, hogy baj van a gerincemmel, mármint amikor vizsgált, akkor mondta, aztán, amikor megkaptuk az teremben azokat a papírocskákat, az enyém rajta is volt valammi ilyesmi, csak nem tudom, hol lehet az a papír...
Gondolom, szeptemberben is megnézi majd, és nem akarom, hogy azt lássa, hogy semmi változás nem történt, most mit kell csinálni? Hová lehet így menni?
gyógytorna, gerinctorna lesz belőle, szeptemberben kérdezd meg tőle, mit tegyél, hova járj
Ez egy hosszabb ügy lesz, nem kell most augusztus végén kapkodni
Augusztus 18. van, tudsz róla? Hiába nem akarod, hogy azt lássa, semmi változás nem történt, azt fogja látni (akár előkerül az a papír, akár nem, mert a gerinc rendbetételéhez sokkal több időre van szükség, ő meg nem hülyéből van). Mindenesetre talán tegyél rendet végre a szobádban, akkor előkerül, de ha nem, az se olyan nagy baj, legalább rend lesz, és más fontos dolog nem fog eltűnni így.
Amúgy ne itt kérdezősködj, hanem utánozd a gyakorlatokat, amiket a videókon látsz:
Jól van :) akkor valamennyire megnyugodtam, ha hosszú folyamat, akkor a javulás is hosszú idő, május közepén mmondta még, kb 3 hónapja.
A gyógytornát a tesitanárok tartják? mert akkor nekem annyi, bunkók tényleg és nem értik, ha valamit nem bírok. Nem vagyok túl izmos egyébként se.
Köszönöm a válsszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!