Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Dr Veres Gábor Hajdoktorról...

Dr Veres Gábor Hajdoktorról van valakinek infója?

Figyelt kérdés

2016. aug. 17. 00:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Ajajj. Hajdoktor? Elég rosszul hangzik. Ilyen doktorátus ugyanis nincs...
2016. aug. 17. 00:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyász, de ez a specialitása.
2016. aug. 17. 00:16
 3/10 Zora242 ***** válasza:
Ha valamilyen látható bőrbetegség miatt hullik a hajad és ez átmeneti, akkor érdemes elmenni hozzá, egyéb esetben inkább magánklinikára menj ahol az androgén hajvesztésre kínálnak megoldásokat!
2016. aug. 17. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Én voltam nála erős hajhullással, azt mondta a zsíros korpásodás miatt hullik és visszafordítható a hajhullásom (telogén típusú). Adott kénes sampont és Nizoralt, a viszketés/gyulladás enyhült, de a zsírosodás és a hajhullás nem. Elküldött vérvételre, ott kiderült a súlyos vashiányom, arra kaptam vasat, rendbejöttem. Hajam továbbra is hullott. A zsírosodásra kaptam egy erős gyógyszert (isotretinoin, pattanásokra szokták felírni) kis adagban, ez a zsírosodást valóban drasztikusan csökkentette, de az okát nem szüntette meg.Sajnos nem vette észre, hogy hormonális betegségem van és emiatt van a problémám, amit nagyon nagyon nehéz kezelni. A hormonális eredetet kizárta az elején, amikor mondtam, hogy szabályos a ciklusom.:/ Sajnos ez van, nekem nem tudott érdemben segíteni. 25/N
2016. aug. 18. 16:10
 5/10 anonim válasza:
Szintén félrediagnosztizált - méghozzá súlyosan. Nem ajánlom. A ferenc körúti rendelője KOSZOS, lerobbant, undorító.
2016. dec. 27. 02:44
 6/10 András010 válasza:

Hát nem tudom. Nekünk bevált.

A húgomnak hajhullása volt.

A doki inzulin rezisztenciát állapított meg. A gyógyszerre meg a diétára meg a löttyökre leállt a hajhullás.

Én meg már vagy 3 éve járok hozzá androgén kopaszodás miatt. A fejem búbján kb. 6 hó alatt visszanőtt a haj, bár elöl nemigen változott.

Mindenesetre ajánlom, elég alapos.

A rendelő nem csilivili az igaz.

2018. szept. 19. 12:21
 7/10 András010 válasza:

Ja, mármint a pesti.

Voltam az érdiben meg Budakeszin is, azok szépek.

2018. szept. 19. 12:55
 8/10 Klaudia 81 válasza:

Sziasztok!

Többször jártan a doktor úrnál különféle problémákkal, mindig sikeres kezelést kaptam.

Kb egy éve jártam nála hajhullással, akkor akut telogén típusú hajhullásom volt, különféle vizsgálatokra küldött, és kiderült hogy a mandulám okozta a bajt és ugyan sajnos ki kellett venni a mandulám, de a végeredmény az lett, hogy a hajhullás leállt.

Minden rendelőjében jártam már de helyszíntől függetlenül mindenhol maximális hatékony szakmai segítséget kezelést kaptam.

2018. szept. 20. 11:25
 9/10 zikta válasza:

Én nagyon vártam a vele való találkozást mert a honlapja szerint nagyon profi orvos. Sokat is utaztam ezért. 10 perc volt a konzultáció. Vittem magammal korábbi labort és egy két leletet. Arra gyanakodott, hogy gombás fertőzés miatt van hajhullásom ezért vett mintát. Annak nagyon örültem hogy nem kezdett el azonnal antibiotikummal vagy szteroiddal lövöldözni, mint más bőrgyógyászok, de felírt saját receptúra alapján elkészítendő pakolást is hajszeszt, amíg nincs konkrét eredmény. Sajnos ezeknek az összetételéről sem tudok sokat, bár lehet hogy a hibát a patikusok követték el mikor nem írták rá az összetevőket. Néztek nagy szemekkel, amikor leadtam a rendelést,mert a felhőben ők látták az összetételt mondták hogy mindkettő valamilyen kénes összetevőt is tartalmaz, ennyit tudtam meg. Jó nagy mennyiséget voltak egyébként, bár nekem a fej pakoláshoz körülbelül négy alkalomra volt elég, mert sok kellett belőle. Jól fellazította hámsejteket hajmosás előtt. Sajnos a kén miatt a hajszínem teljesen tropa lett. Nagyon boldog voltam hiszen mások nem veszik a fáradságot arra hogy laborba tenyésztésre mintát küldözgessenek. Azt mondta hogy legkorábban egy hónap múlva telefonáljak kedden délután az eredményért. A vizsgálat valóban 30000 Ft volt számla nélkül de benne volt egy tenyésztés is. Lelkesen telefonáltam egy hónap múlva, egy hölgy vette fel, azt mondta, visszahív, de nem hívott. A következő kedden nem vette fel senki. Újra hívtam immár 7 héttel a vizsgálat után, ugyanez a hölgy vette fel, megkérdezte hogy szövettanra várok, vagy más eredményre. Mondtam az adataimat és mondtam, hogy más eredményre várok. 30 másodperc múlva visszahívott és azt mondta, hogy negatív. Örültem a hírnek, de erről semmilyen papírt nem kaptam, amit azért vártam volna.

Most hogy ezt úgymond kizártuk, egy újabb konzultációra lenne szükség.

Ennyit tudok elmondani egyenlőre.

2023. júl. 24. 18:06
 10/10 zikta válasza:
Felkerült az EEESZT-re is a negatív lelet, így megnyugodtam.
2023. júl. 26. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!