Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Deutérium mentes viz tapasztal...

Deutérium mentes viz tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Daganatos megbetegedéseknél ajánlják a deutérium mentes vizet, feleségem sajnos érdekelt a dologban és ilyenkor ugye mindent megpróbál az ember. Tehát valakinek van ez ügyben tapasztalata és ajánlja, vagy csak újjabb "ártani nem használ" szerről van szó.Gyanus hogy minden csodaszer örűlt drága ugye. Segitségeteket előre is köszönöm.
2010. ápr. 19. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
szia.mesélj erről,hogy ez milyen víz létszi.valamelyik nap volt a magellánban ez a téma csak nem mondták ,hogy milyen víz és hol lehet kapni.ha ez az engem is érdekelne.az nem érdekel,hogy hat -e csak hol tudok ilyet venni.ami volt a magellánban az engem meg győzőt rengeteg orvos mondta,hogy jó.ja és mondták,hogy az úgy hat ha szednek mellé gyógyszert is.szóval nem árultak zsákba macskát.drága azt tudom apunak is vettünk 10000 teát azt sokat nem ért. amúgy ha ez az amit én gondolok itt arról van szó,hogy a normális csap vízből kivonnak valamit ami kéne a ráknak de mivel ezt kivonják belőle így az a rákos sejt nem kap több kaját.bonyolult de kémiából hü.lye vagyok de a tv-ben ez volt de lehet,hogy másról beszélünk.írj vissza létszíves és a feleséged nagyon sajnálom.
2010. ápr. 19. 16:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát közelebbit én sem tudok sajnos csak amit itt, és ugy általában a neten irnak. Különben ide a keresöbe ird be hogy DEUTÉRIUM és itt is találsz egy két kérdést illetve választ a dologra. Igazából nekem is kinai a dolog, csak az lenne a fontos hogy hasson. Ha van kedved irhatsz privátban hogy nálatok mi a helyzet, illetve mi történt és történik. Tapasztalat csere szempontjából gondoltam.
2010. ápr. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!