16 évesen derékfájás?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött de nem tudom mitől lehet. Dèlelőtt egy nehezebb tárgyat odébbraktam és derékból emeltem de utána csak nagyon enyhe fájdalom volt. Utána egy három órával viszont egy mozdulatnál nagyon belenyilalt és azóta is fáj és csak bizonyos, természetellenes testhelyzetekben "jó"2016. aug. 15. 08:33
1/4 anonim válasza:
Megemelted magad, sokszor nem azonnal kezd nagyon fájni, hanem később, reuma krémmel dörzsölgesd be és pihentesd a derekad.
2/4 anonim válasza:
Nincs olyan csodaszer, hogy reuma kenőcs. :D
Fájhat az izület, izom, ideg, de akármival kenegetheted, a bőr felső rétegén semmi nem jut el az izületig.
Tanulj meg helyesen felhúzni, eddzél hátra ...
3/4 anonim válasza:
A fájdalmat a szigma bél izomzata, hashártyája okozza. Infralámpával ki kell melegíteni. Ez az életedet meg fogja keseríteni, mert később porckopással, gerinc sérvvel fognak kezelni, mert a testtartásod miatt ezek fognak kialakulni. bővebben privátban
4/4 anonim válasza:
De van olyan csodaszer, hogy reumakenőcs, én is használom rendszeresen, bedörzsölve vérbőséget okoz és kicsit enyhíti az izomgörcsöt, fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!