Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meg merjem főzni a galambot?

Meg merjem főzni a galambot?

Figyelt kérdés

Mamámtól kaptunk két pucolt galambot, de nem sokkal utána orbáncos lett.

Nem tudom, hogy meg merjem-e főzni a galambot, mert mi van, ha attól kapta el?

(A galambok egy tanyán, disznók társaságában élnek)

2016. aug. 13. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A disznók mindig disznók között élnek, és mégis megesszük őket. De így hogy írod, én is vacillálnék.
2016. aug. 13. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha megfőzöd, attól elpusztulnak a baktériumok.
2016. aug. 13. 17:50
 3/3 anonim válasza:

Azzal nagyon rossz emlékem van. Nagyon kicsi gyerek voltam, talám 4-5 éves és a nagyanyám főzött galambot levesnek. Mikor éreztem a főtt szagát, elfogott a hányinger és azóta se jut eszembe a galambhúst ételként emlegetni, úgyanúgy nem mint valami fekáliát sem kóstolnék meg mert az is büdös mint a főtt galamb hús szaga kiskorom emlékeiből. Hányinger keltő. Emlékszem, mondta a nagyi, menj le kisfiam a játszótérre, mire feljössz lesz "finom" (pfúúúj!!) galambleves.

Amikor leszólt és bementem a lakásba, valami udóndorító szagot éreztem. Mondta, hogy itt van a finom leves egyél. Közelebb hajoltam és töményen megéreztem azt a büdös szagát és öklendezni kezdtem tőle. Az élő galambot szeretem mint állatot, de enni azt undorító.

Kipróbáltam egyszer, megfőztem galamb tojást és megkóstoltam, de az is ugyanolyan ehetetlen ízű volt.

A galamb az nekem nem étel mert olyan mellékszaga van főve amit egy élő galambon se érzek soha, ami visszataszító bűz. A csirkét megeszem és annak soha semmilyen furcsa ízét nem éreztem, de a galamb nem élelmiszernek való. Legfeljebb annak aki a varjút és az ürgét is megeszi.

2016. aug. 14. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!