Ha az orvos azt monja a betegnek 30% esélye van túl élni akkor az kb. mennyinek számit?
Figyelt kérdés
Azt mondta 30%esélyevan. Az nagyon kevés??2010. ápr. 19. 13:52
1/10 anonim válasza:
attol függ miben szenvedsz...
közeli rokonomnak országban 3 legjobb korházban mondták,hogy max 3 honap...ennek 2 éve,még mindig él,igaz nem gyógyult meg,de harcol...
milyen betegséged van?
2/10 anonim válasza:
Lányomnak születésekor 5 napot adtak.Most 9 éves.Szerinted mennyire hiszek még a dokiknak?
3/10 anonim válasza:
csak arra gondolj hogy minden rendben lesz,tudom ezt marha egyszerű mondani,de pozítivan állj mindenhez!mielőbbi gyógyulást kívánok!
4/10 anonim válasza:
Ha nem pánikolsz be, hanem éled az életed a betegséggel esetleg küzdesz ellene, akkor nagyobb esélyed van, mint ha önsajnálatba menekülsz és elkönyveled,hogy véged...Szerintem.
5/10 anonim válasza:
A 30% nem olyan kevés, hogy egyszerűen elfogadd. Küzdj az életedért, és lehet, hogy túléled. Lehet, hogy nem.
6/10 anonim válasza:
anya testvére mikor született,orvosok azt hitték halva született...félre is tették...5perc mulva magától felsírt...nemrég töltötte a 35öt...
7/10 anonim válasza:
engem kiadtak a korházból azza hogy menthetetlen -valamitöl semmi sem maradt meg bennem és a születési sulynak a felével -a házunkban élt egy öreg néni 3 nap alatt rendbetette az emésztésem -ma 43éves vagyok ...
8/10 anonim válasza:
mi a betegséged?hány éves vagy?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó =/
Hanem.. azt haggyuk :(
Belsőő vérzése van már vagy 3.jára :S
a veséjénéél ugy tudom :S
Am 13 éves =/
Remélem meg gyógyul =/ :)
Köszönöm a válaszokat =)
(amugy még mindig semmi hír O.o)
2010. ápr. 20. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!