Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fertőzes gomba vagy mi?

Fertőzes gomba vagy mi?

Figyelt kérdés
Nekem is vannak amakkom alatt olyan faggyumirigyek de 3 honapja ilyen teljes kiutes lepte el az egesz makkom es a fitymam de kenegettem betadinevel aztan elment de a makkom kozepen ottmaradt majd egy ido utan (betadines kezelessel) ilyen hamlosan feherren kezdett kb igy besebesedni csak ha furdeskor megtoroltem a torolkozovel az ledorzsolte de most mar kezd helyrejonni mert egyre kevesebb az a hamlosszeru feher resz.csak most a hugycsovem szele vorosodott ki mint az allat es ha hozzaerek faj is az mi lehet ? A hamlo resz pedig azert gyogyul mert propoliszos kremmel kenem. De neha elojonnek ilyen voros pattanasszeru kiutesek aztan elmennek par nap utan az mi? Irritacio lehet. De nem hiszem hogy az egesz gomba lenne mert nem viszket meg semmi. Csak a hamlas meg esztetikai okokbol. Kerlek segitsetek. F/14 ezert nem merek orvoshoz sem szuleimhez fordulni.
2016. aug. 12. 00:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg vény nélkül kapható gombaellenes krémmel bekenni: Candibene-teva, vagy canesten. Ha nem javul pár nap alatt menj orvoshoz (bőrgyógyászatra).
2016. aug. 12. 16:32
 2/2 A kérdező kommentje:
De biztos gomba, hisz nem viszket és nem jon belole valadek?
2016. aug. 13. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!