Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normalis, ha neha mintha...

Peterpeter18901 kérdése:

Normalis, ha neha mintha kihagyna egy utemet a szivveresem?

Figyelt kérdés
Teljesen varatlan helyeken jon elo, peldaul multkor a buszon a nagy melegben, de volt mar ugy is, hogy pihenes kozben... Viszonylag ritkan jelentkezik, van hogy akar fel evig semmi, de olyankor nagyon megijedek.
2016. aug. 11. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalsz fájdalmat is ilyenkor?
2016. aug. 11. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Van mellé légszomj?
2016. aug. 11. 12:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Sem fajdalom sem legszomj nincs utana, csak heves szivveres, de az gondolom az ijedtsegtol.
2016. aug. 11. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy veszed észre akkor? Normális esetben az ember nem érzékeli a szívverését.
2016. aug. 11. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert utána egy dupla nagyot szokott ütni és azt észreveszi az ember.
2016. aug. 11. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyenem volt amikor háziorvoshoz mentem miatta mert egyre rosszabb volt de azt mondta semmi bajom (rànézésre meg vérkép alapján) majd 2 hónap múlva mikor már folyamatosan szédültem és folyamatosan légszomjam volt (eleinte egyik sem) és nagyon rosszul voltam kiderült, hogy szívritmus zavar és csak magnézium hiányom van. Pedig én már minden rosszat beképzeltem mert tényleg ijesztő volt az egész.
2016. aug. 12. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!