Miért barna belül a köldököm?
Figyelt kérdés
Évek óta barna belül, olyan mintha koszos lenne, de nem az. Fájni nem fáj, de azért szeretném elmulasztani, ha lehetséges, mert nem szép látvány, igaz csak nagyon közelről látszik.
Orvoshoz ezért nem mennék, mert gyerekkoromból maradt egy rossz emlékem, amikor az akkori gyerekorvosom rám förmedt, hogy koszos a köldököm, mert nem mosom meg, aztán próbálta kitisztítani, persze neki se jött ki a "kosz". De nagyon kellemetlen volt a szitu.
Azóta több háziorvosom volt, senki nem tett említést róla, direktbe meg nem akartam rákérdezni, nehogy megint egy inkompetens fogjak ki, aki csak megaláz..
2016. aug. 9. 23:19
1/1 anonim válasza:
Nekem is barna majd elmulik, engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!