Nyugtatóra lehet inni?
Ne igyál nyugtatóra semmi alkoholt!!! Akkor se, ha csak gyógynövényes...
Brutál módon felerősítik egymás hatását, rosszullét is lehet a vége!
Legalább 24 órát várj, hogy kiürüljön a szervezetedből a gyógyszer!!!
Senki nem azt írta, hogy "halálos" lehet, csupán annyit, hogy rosszullét lehet a vége...
Mivel a kérdező pánikbetegségre szedi, így feltételezem, hogy MINDEN NAP szedi ezt a szert, és ez fel is halmozódhat a szervezetben. Ilyenkor 1 hét kell ahhoz, hogy kiürüljön a szervezetből, addig nem szabadna rá inni (a Barátnőm pszichiáter, tőle tudom)..,.ehhez képest én engedékeny voltam, amikor azt javasoltam, hogy 24 órát várjon az alkohollal.
És nem a komló + komlóval lesz a probléma, hanem a macskagyökér + alkohol kombinációval!!!
De tudjátok mit? Azt csináltok, amit akartok, mindenkinek saját felelőssége az egészsége.... Én csak jó tanácsot akartam adni...
Lehet, hogy kutya baja sem lesz a kérdezőnek, de az is lehet, hogy 2 pohár bortól/sörtől úgy berúg majd, mintha megivott volna fél liter töményet. Legfeljebb saját maga kárán tanul, és nem csinál ilyet többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!