Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Árthat a füstölő?

Árthat a füstölő?

Figyelt kérdés
Szeretek füstölőt égetni és az lenne a kérdésem hogy árt az illatos levegő üert azt olvastam hogy semmi ártalmas nincs benne.és sok mindenen segít. Tanulás közben is jó vagy egészségtelen amit belélegzek ?

2016. aug. 6. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az illatát én is szeretem, viszont nagyon fulladok tőle. Nem vagyok asztmás tudtommal, de képes komoly asztmás rohamot előidézni nálam. Szerintem semmilyen füst belélegzése nem egészséges nagy koncentrációban, pl. egy zárt, kis légterű szobában, de a hálószobába sem tenném be este.
2016. aug. 6. 23:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Több helyen is olvastam, hogy allergiakeltő és mérgező anyagokat bocsátanak a levegőbe a füstölők, dezodorok, aromagyertyák.

Én speciel 1-2 másodpercet füstölök, mert eléggé fullasztó számomra.

2016. aug. 7. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!