Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Székrekedésem van, mit tegyek?...

Székrekedésem van, mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Na szóval székrekedésem van próbáltam már a kávét, ricinus olajat, ma a szenna teát és vettem be egy darab stadalaxot is.. olvastam hogy 10 órátn belül hat.. de ez tuti? mindenkinek szokott hatni? nagyon fel vagyok puffadva és már kimenni se nagyon szeretnék az utcára :/ vagy mit ajánlanátok? a válaszokat előre is köszönöm !
2016. aug. 5. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:

ha nem szeretnél kimozdulni az utcára, akkor egyél rostos gyümölcsöket, az majd megmozgatja az emésztésedet, valamint a későbbiekben is figyelj oda a kellő rost és folyadékbevitelre, mert azzal megelőzheted mindezt :)

én még normaflore-t szoktam inni ilyen esetekben, az segíteni szokott. ez ilyen belsőleges szuszpenzió, ízetlen vízszerű kis folyadék, és csak ki kell inni a kis fiolából és várni míg hatni kezd. vény nélkül kapható ha jól tudom.

a székrekedés nem játék

én a túlzott erőlködés miatt kaptam aranyeret, mert elpattant egy ér

és most sokat szenvedek vele :\

jobbulást kívánok neked :)

2016. aug. 5. 20:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat ! :) remélem jobb lesz nekem is holnapra. neked is jobbulást kívánok!
2016. aug. 5. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Két három deci étolaj beöntésnek! Tarsd benn ameddig csak tudod. Kiméletesen hat, ezt tapasztalatból tudom. Jobbulást!
2016. aug. 5. 21:52
 4/7 anonim válasza:

Szilvabefott leve vagy kamilla tea. Dédimamam ajánlotta es hatott. Apámnak, nekem es a kisfiamnak sajnos örökletes dolog, nem segít se rost se folyadék... Nekem ezek melle van hogy a tejes kávé segít.

Jobbulást!

2016. aug. 5. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem semmiféle hashajtó nem hat, kizárólag a keserűsó! Gyógyszertárban kapható, ott megmondják a pontos adagolást is! Olcsó és hatékony!

De vigyázz, mert olyan brutál mértékben meghajt, hogy utána 1 napig tuti nem tudsz otthonról kimozdulni!

Viszont ami még tetszik nekem benne, hogy görcsök nélkül teszi a dolgát, nem úgy, mint a legtöbb hashajtó.

Nekem ezt egy gyógyszertáras javasolta miután 1 hét kitartó hashajtó szedés, olaj ivás, kúp sem használt és már felül jött ki a kaja a telítettség miatt...

Azóta ha ilyen bajom van, csak a keserűsót alkalmazom!!!

Állítólag kórházban is ezt használják!

2016. aug. 5. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nmyenkor a Glicerin kúp vált be, 10 percen belül kihozza a bentrekedt dolgot, no és mellé egy pohár forró víz elkortyolgatása.
2016. aug. 6. 08:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! :) ami segített: görögdinnye + kávé. nekem nagyon hatásos volt :D
2016. aug. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!