Székrekedésem van, mit tegyek? SOS
ha nem szeretnél kimozdulni az utcára, akkor egyél rostos gyümölcsöket, az majd megmozgatja az emésztésedet, valamint a későbbiekben is figyelj oda a kellő rost és folyadékbevitelre, mert azzal megelőzheted mindezt :)
én még normaflore-t szoktam inni ilyen esetekben, az segíteni szokott. ez ilyen belsőleges szuszpenzió, ízetlen vízszerű kis folyadék, és csak ki kell inni a kis fiolából és várni míg hatni kezd. vény nélkül kapható ha jól tudom.
a székrekedés nem játék
én a túlzott erőlködés miatt kaptam aranyeret, mert elpattant egy ér
és most sokat szenvedek vele :\
jobbulást kívánok neked :)
Szilvabefott leve vagy kamilla tea. Dédimamam ajánlotta es hatott. Apámnak, nekem es a kisfiamnak sajnos örökletes dolog, nem segít se rost se folyadék... Nekem ezek melle van hogy a tejes kávé segít.
Jobbulást!
Nekem semmiféle hashajtó nem hat, kizárólag a keserűsó! Gyógyszertárban kapható, ott megmondják a pontos adagolást is! Olcsó és hatékony!
De vigyázz, mert olyan brutál mértékben meghajt, hogy utána 1 napig tuti nem tudsz otthonról kimozdulni!
Viszont ami még tetszik nekem benne, hogy görcsök nélkül teszi a dolgát, nem úgy, mint a legtöbb hashajtó.
Nekem ezt egy gyógyszertáras javasolta miután 1 hét kitartó hashajtó szedés, olaj ivás, kúp sem használt és már felül jött ki a kaja a telítettség miatt...
Azóta ha ilyen bajom van, csak a keserűsót alkalmazom!!!
Állítólag kórházban is ezt használják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!