Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajegyet kapartam le?

Anyajegyet kapartam le?

Figyelt kérdés
Viszketett a hátam, ott volt egy kis bumpszli, azt hittem, hogy csak egy csípés vagy pattanás, ezért levakartam. Csak később vettem észre, hogy valószínű egy anyajegyet kapartam le. Nem vérzett, vagy semmi ilyesmi, a bőr alatta halvány rózsaszín volt. Tudom, hogy hülyén hangzik, de egyszerűen nem emlékszem, hogy ott anyajegy volt-e korábban. Szerintetek anyagjegyet kapartam le vagy csak egy pattanást? Kicsit megijedtem, lehet bajom tőle, ha tényleg anyajegy volt?
2016. aug. 5. 00:07
 1/1 BiTOPro97 válasza:
Mivel nem vérzett - mint írtad, akkor így nem került véráramba semmi baj forrás, hátadon így a sokkal kisebb kockázatú nyirokrendszerbe sem valószínű, meg most nincs is miből szövettant csinálni. Tehát tojni rá. Egy szúnyog csípés ma már nagyobb kockázat, a felmelegedés miatt.
2016. aug. 5. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!