Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan Marihuána,...

Kozi kérdése:

Létezik olyan Marihuána, aminek jellegzetes szaga van, de mégis szintetikus?

Figyelt kérdés
Egyszer a barátommal, kimentünk a z erdőbe, és körülbelül betekertünk 1g-t, és amikor elszívtuk a megszokott Marihuána íze volt meg szaga is. Én egy tapasztalt, úgymond "füves" vagyok, de ez mégis valahogy más volt. Elszívtuk alig tudtuk irányitani a testünket, de kommunikálni tudtunk. Minden szétfolyt, egyre hangosabbak lettek a hangok, és minden hülyeséget láttunk. Én azt tudom elképzelni, hogy valamivel lespriccelték, hogy az ember egyre többször vásároljon, abban a hittben hogy ez marihuána, közbe valami szintetikával lespriccelt szar, hogy rászokjon az ember.

##marihuána ##szintetika ##szintetikus ##tekerni
2016. aug. 3. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szintetikus volt, valószínűleg adtak hozzá igazi marihuánát is, de 1 g kettő embernek nagyon sok, nem szintetikusból is, már ha jó füvet tudsz szerezni.
2016. aug. 3. 19:02
 2/9 anonim válasza:
Tudod h IP alapján lenyomozhat a rendőrség ?
2016. aug. 3. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
És mit fog csinálni a rendőrség? Meg mi alapján kezdene el egyáltalán nyomozni?
2016. aug. 3. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
#2 K..ják be a rendőrök!!!
2016. aug. 4. 00:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez volt az utolsó.. Úgyhogy sok sikert nekik. Köszönöm a válaszokat.. Pedig egybe volt az egész... Még gyantás is volt.. Nem értem.:)
2016. aug. 4. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
1 gé füvet nem lehet egy papírra tekerni,az sok lenne.
2016. aug. 11. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért elbeszélgetnék a gyerekkel aki fű néven gagyi cuccot árul amitől kifekszel. Slukkoknál milyen érzés volt? Mikor ütött be úgy igazán? Azért a halu még herbál kategóriába se nagyon fér bele..
2016. aug. 16. 22:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából jó édes volt, meg megvolt az a jellegzetes illat, de egyébként egy fél óra.
2016. aug. 17. 01:47
 9/9 anonim ***** válasza:

azér a fél óra sztem elég sok, az már durvábbaknál szokott lenni

simát azonnal kéne beérezni

úgyhogy szerintem sem sima volt

2016. aug. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!