Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alváshiány oka? Valamint...

Alváshiány oka? Valamint következménye? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Már elég rég óta (talán tavalyi tanév második felétől) rendszeresen nem tudtam időben elaludni, ezt úgy kell érteni hogy 12 után. Viszont év végétől egészen mostanáig ez egészen eldurvult. Minden este (vagyis hajnalban) 3-4-kor alszok el de van mikor egész este nem alszok, tehát reggelig fent virrasztok (mint ma este). Nem azért mert internetfüggő vagyok vagy ilyenek nem kell erre gondolni csak hánykolódok, vagy leülök az asztalhoz. Elismerem van amikor internetezek unalmamban, de nem e miatt van. És ez eléggé kínos de félelmeim is vannak éjszaka. A legkisebb zajtól megriadok, mindig attól tartok hogy valami figyel, ha esetleg kipattan a szénsavas üdítő üvege szívbajt kapok.. Az pedig nem tudom hogy az alváshiány miatt van e de pár napja elkezdtem szédelegni napközben, nem láttam rendesen és meg kellett támasztanom magam vagy el is estem volna. Korábban nem voltak ilyenek. Mi történhet ha ez így marad, és mit csináljak hogy el tudjak aludni?

(Bocsi a hosszadalmas leírás miatt és köszönök minden segítséget)

Ja 16/l most leszek 10. osztályos gimis.

2016. aug. 1. 07:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kötelező olvasmányokkal hogy állsz? Egyik unalmasabb, mint a másik, be fogsz aludni rajtuk, csak próbáld ki! :DD
2016. aug. 7. 20:48
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek

a helyzet nem sokat javult de legalább ilyen "semmit nem alszok" nap nem volt azóta.

És igen azok tényleg unalmasak :DDD majd megpróbálom esténként elővenni mert így belegondolva nem is olvastam még :O

2016. aug. 7. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!