Arc rángás, remegés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már régóta nehezen alszom.Tegnap is rossz éjszakám volt.Iszonyú fáradt voltam, de nem tudtam elaludni, csak valamikor 1 óra után.Utána is sokszor felébredtem.Éreztem és hallottam, hogy erősen ver a szivem (szokott, pláne ha késő estig fenn maradok, túl vagyok fáradva).Aztán reggel azt vettem észre, hogy az arcom jobb oldalán, egy bizonyos területen, nem közvetlen a szemem alatt, hanem lejjebb, az arcüregek feletti részen folyamatosan remeg az arcom.Érezni nem érzem, csak az ujjammal, ha megnyomom azt a részt, lüktetést érzek, mint pulzusomnál.Bár ez lehetett már hamarabb is, nem tudom.Egész nap remeg, lüktet ott a bőröm, jól látható a tükörben.Mi lehet ez? Nem tudom, ez számíthat-e, de már vagy 15 éve előfordul néha, hogy ott dugul el az orrom azon oldalon és régebben könnyezett sokszor az a szemem.Vélhetően valami arcüregkörnyéki elzáródás miatt, ami orr vagy szemcsepptől kitisztult, de gondolom azóta újra képződhetett, bár már jó ideje nem okozott érezhető problémát.Voltam anno röntgenen emiatt, de semmit nem mutatott ki, semmi bajt!Szóval furcsa.Mi lehet ez az arcremegés?2016. júl. 28. 20:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!