Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Neogranormon jó tetóválás...

Neogranormon jó tetóválás kezelésére vagy nem?

Figyelt kérdés
Még mai nap csináltattam meg a tetóválásomat. És mondta a csávó hogy neogranormonal kenjem, de utána olvastam azért még rendesen. És láttam hogy egy csomóan nem ajánlják, mert kifakítja a tetóválást. És a legjobb a Bepanthen. De azért voltak akik mondták jó a neogranormon. Szóval akkor konkréten mi a különbség a kettő között, és lehet-e akkor használni mindkettőt?

#ápolás #tetoválás #Tattoo kezelés
2016. júl. 27. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Van egy pár tetkóm (9 nagy minta), mindig Bepanthen-nel kezeltem. A Neogranormonnak olyan sűrű az állaga, hogy nem lehet elkenni normálisan és szárítja a bőrt. Egyértelműen a Bepanthent ajánlom és csak azzal kend.
2016. júl. 28. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is bepanthent ajanlottak! Viszont volt itthon vagy 5 tubus neogranarmon feleslegesnek tartottam venni egy masikfelet is aminek kb ugyan az a feladata csak eppen nem atlatszo hanem feher! Semmiben nem mas! Nekem van mar 5 tetkom nem kicsik, es mindet neogranarmonnal kentem! Valoban mikor mar gyogyult olyan volt mint ha "magaba szivta volta" azt a feherseget de semmi ilyen csak mivel feher azert latszott rajt! De miutan el gyogyult tokeletesen szel volt es meg igy 3 ev utan is ugyan olyan sotet es szep maradt! :) szoval nyugodtan!
2016. júl. 28. 00:01
 3/3 hondacb500 válasza:
Nekem is van már sok tetkóm. Minden megvolt. Neogranormon vs.Bepanthen. Volt olyan aki a Körömvirágot ajánlott. Az azért volt jó mert szintelen, jol zsirosit. Bármelyik jó, szerintem. Egy réteg böröd ugyis " ledobod" utána lesz tökéletes a tetoválás.
2016. júl. 28. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!