Gericproblémára gerincnyújtó pad. Valaki tapasztalat?
Nekem hosszú évekig volt igen sokáig tartó lumbágóm. Aztán lett padom. Amikor jött a fájdalom, mozgásbeszűkülés, akkor felfeküdtem a padra. Fokozatosan egyre inkább "kilógatom" magam, azaz a végén már függőlegesben vagyok, kb. 15 percig. Aztán óvatosan visszafordítom magam, pihenek így kicsit, majd leszállok róla. Aztán biztonságképpen bekenem még a derekam Árnikával vagy Fastummal vagy Svédkeserűvel vagy Apranaxszal vagy Diclac krémmel (aznap még párszor kenegetem magam) és még vagy két-három órán belül óvatosabban mozgok, aztán már rendben csinálom a dolgaimat.
Régen a lumbágós fájdalom eltartott vagy 4-12 napig, de a pad után ez brutálisan lecsökkent, most 15 perc, de max. 90 perc elteltével már nem érzek fájdalmat és a mozgásom is egyre jobb. De azért még óvatos vagyok aznap és kenegetem is magam. Nekem bevált a pad.
Amíg nincs padod, ezt csinálhatod valakivel helyette:
https://www.youtube.com/watch?v=tEhzPHw7g-4
(egy csontkovács)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!