Migrénes vagyok. Utoljara juniusban volt rohamom, az elott pedig marciusban. Jovo heten nyaralni leszek, es felek, hogy ott jon ram a roham.14/l Mivel elozhetem meg a rohamot? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Probalok a heten kevesebb csokit es sajtot enni, mert ugy tudtam az is kivalthatja, viszont ma ettem 2 mozzarellat. Szabad neha? Vagy keruljem?
14/l
2016. júl. 20. 12:03
1/2 anonim válasza:
Akinek kimutathatóan a csokitól és sajttól van migrénje az nyilván ne egye. Amúgy sajnos semmivel nem tudod megelőzni. Ha megyünk majd nyaralni nem hagyom itthon a migrénes tablettámat. Ennyit tehetek. Ja és fohászkodok.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem valoszinu, hogy a csokitol van, mert 4-5 eve eleg sok csokit eszek, es nem volt semmi bajom tole eddig sem. Valoszinuleg stressz okozta mindkettot. Januarban meghalt a nagymamam, a december iszonyu volt, igy arra gondol mindenki, hogy marciusban csak az jott ki rajtam. Nem volt olyan durva mint a juniusi, annak nem tudjuk az okat.
2016. júl. 22. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!