Mit tegyek, ha több mint 3-éve, (2013-óta) hasmenésem van, (és az orvosokkal való együttműködésem mellékvágányra futott), várjam a halált?
Figyelt kérdés
Sokféle ételt próbáltam már "kiszűrni", hátha ételallergia. Sokáig nem ettem gabonákat, glutént, és tejterméket sem. Nem változott semmi. Többször is voltam orvosnál, (itt Budapesten, XI-ker) volt vastagbél, és gyomortükrözésem is. Csak az a 8-méter maradt ki valahogy a vizsgálatokból, ami a kettő között van. Tehát a tápcsatorna 12%át sikeresen megvizsgálták már, csak a maradék 88%-ot nem sikerült valahogy. És ezt is csak úgy sikerült, hogy elmentem magánklinikára.2016. júl. 19. 17:48
1/8 anonim válasza:
Vékonybelet nem nagyon szeretnek tükrözni, mert rohadt fájdalmas, és veszélyes. Szerintem biztosan van olyan magánklinika, ahol azt is megcsinálják, az lenne a következő logikus állomás.
2/8 anonim válasza:
Kapszulás endoszkópia. Végighalad a teljes tápcsatornán. Egyet nem lehet vele: szövettant készíteni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem! Sem MRI-t, sem CT-t nem csináltak. Legutóbb amikor voltam "gasztrológusnál" akkor megint gyomortükrözést akartak volna csinálni, mert a háziorvos, beutalási diagnózisként refluxot írt a beutalóra.
2016. okt. 16. 18:31
5/8 anonim válasza:
Gondolom székletvizsgálat volt (baktériumok, pl. Clostridium Difficile, parazita vizsgálat, helicobacter pylori, stb). Kilégzési tsztek, fruktóz, kontaminált vékonybél, stb. Valamit csak kizártak eddig.
Nekem fél éve tart,de komolyan úgy kell diktálnom az orvosnak, hogy mit szeretnék, milyen vizsgálatot.
És mindenre azt mondja, hogy az is lehet, akkor nézzük meg azt...
Szóval kb. Magadtól fogsz meggyógyulni és kilábalni belőle
6/8 anonim válasza:
Szia!
Tudom, régi már ez a kérdés, de sikerült azóta megoldani a problémádat? Ugyanezzel küzdök évek óta. Semmi nem segít 😔
7/8 anonim válasza:
Tükrözés, székletvizsgálat, Labor (vér vizelet), allergia vizsgálat,hormon vizsgálat mr - ct, stb. És ezek után kell kanyarodni a baj felé, egy nagyon jó gasztroenterológust ajanlanék aki segít.
8/8 A kérdező kommentje:
Válaszom a 6/7-es nek: Igazából (a magyar egészségügy közreműködése nélkül) oldódott meg ez a probléma, úgy, hogy elkezdtem a ketogén diétát 2017-nyarán. (Az orvosi változatnál szigorúbb ketót csinálok egyébként, tehát, gabonákat, cukros dolgokat és tejtermékeket se fogyasztok.) Ettől múltak el a tüneteim. Igaz, hogy továbbra sem tudom, hogy mi okozta ezeket a tüneteket, de a lényeg, hogy mnostmár tünetmentes vagyok, legalábbis a hasmenés szempontjából. (Más bajom illetve tüneteim is voltak ugyanis...)
okt. 13. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!