Mennyi idő alatt "zajlik" le a vakbélgyulladás?
Tegnap úgy kezdődött,hogy fájt a hasam,mintha felfúvódás lenne,csak alig ettem valamit így fura volt, és húzódott a hasam alatt,mintha meghúztam volna. Ma még mindig fájt a hasam reggel, de utána ez elmúlt, és a hasam altt jobb oldalt fáj,nem folyamatosan,csak ha mozgok,vagy megnyomom.Nem is igazából fáj,hanem érzem,hogy valami ott nem jó,vagy ha mész levegőt veszek.Hányingerem is van,viszont étvágytalan nem vagyok,lázam sincs.
Nem szeretnék még orvoshoz menni,mert volt már ilyen egyszer,aztán pár napon belül elmúlt, mintha egy húzódás vagy felfúvódás lett volna.
Mik azok a tünetek amik már egész biztosan a vakbélgyulladásra utalnak és azonnal menjek orvoshoz?

Kipróbáltam,hát fáj.
Nincsenek kibírhatatlan fájdalmaim,mint sokan leirták,csak érzékeny pont ott ahol nem kéne, és ha megnyomom fáj, ha felállok vagy lehajolok pedig érzem,hogy nem kellemes,de nem egy elviselhetetlen fájdalom.
Azért kérdeztem meg,mert nem igazán találtam mást,hogy mitől fájhat ott. Lehet valami húzódás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!