Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valakinek bőrallergiája?...

Van valakinek bőrallergiája? Ien piros, száraz foltok?

Figyelt kérdés

ha igen akkor mitől?és mit adott rá a doki? nekem nem tudunk rájönni h mitől van.nem viszketnek,csak pirosak és szárazak.már jó ideje nem használok se tusfürdöt,parfümöt,dezodort,testápolót.csak amit receptre felírtak.szal lehet h vmi kaja.allergiára hajlamos vagyok de persze még sose derült ki h mire.

ötletek?

köszönöm szépen a válaszokat.

2010. ápr. 16. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Első lépésként elmennék allergia tesztre.Bőrgyógyász is csinálja,meg Biorezonancián is kimutatja.Ha itt nem jön ki semmi érdekes,a májjal kapcsolatos dologra gondolnék,mert minden,ami a bőrön megjelenik,a máj nem kielégítő működésével áll kapcsolatban(ehhez még szerényen hozzátenném,hogy lelki okai is lehetnek:stressz,folyamatos szorongás,ill.a vastagbél problémájából(szennyezettségéből)is adódhat.Külső krémek ha segítenek is,csak ideig-óráig.
2010. ápr. 16. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:

jelen

mit megszenvedtem mire ez a krém jó lett

már vagy 4-5 éve ezt használom

[link]

ha előjönnek a piros foltok,akkor 2-3 napig kenegetem naponta többször,és elmulik,párhavonta jön elő

mai napig nemtudom mitől jönnek elő rajtam,de legalább nekem már van rá használható kenőcs...

8ec-pec módon irta fel a doki,hátha jó alapon...bejött)

2010. ápr. 16. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem elocom-ot írt a háziorvos és a bőrgyógyász is. El is múltak és azóta sem jöttek vissza a foltok.
2010. ápr. 16. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen az eddigi válaszokat.mindenképpen megnézem a krémeket.:)

lelki okokra nem gondolnék most.nincs is vizsgaidőszak,szal nyugi van.a májam?? hmm..egyetmista vagyok,nem mondom h nem szoktunk inni.xD. de megnézetem azt is.jó ötlet.

még egyszer köszi mindenkinek.:).

persze további ötleteket várok.:)

2010. ápr. 16. 13:39
 5/8 anonim válasza:
Nekem is elocomot írtak, ezenfelül xyzal tabblettát kaptam. Nem tudom mitől lehet, el kell menni kivizsgáltatni(csak nekem sajnos nyáron lesz legközelebb rá időm). Nekem a gyógyszerészem azt mondta, hogy lehet hogy túltelítődött a szervezetem (ergo van valamilyen anyag amit nem tolerál, és elérte a maximum befogadóképességét, pl. édesítőszer, tartósítószer stb.).
2010. ápr. 16. 13:43
 6/8 A kérdező kommentje:

amugy voltam már allergiateszten,de semmi.az egy hónapja volt.de azért mert be volt dagadva a szemem és a nyelvem.

a kaját meg elég nehéz kideríteni.:s.pedig nem eszek szarokat.de majd probálok mindig csak egy valamit kihagyni,hátha egy idő után rájövök.

2010. ápr. 16. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is piros száraz foltok vannak.

Elocomot írt fel a doki.

Ételalergia okozza: búzaliszt, paradicsom, zeller, krumpli, sárgarépa, mogyoró, dió, narancs, citrom. Meg kell néznem, hogy mit eszek. De amióta teljesen kiiktattam ezeket, azóta nincs semmilyen folt.

2010. ápr. 16. 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
hát remélem nekem inkább a liszt lenne,mert arról hamarabb lemondanék mint bmelyik zöldségről-gyümiről :DD.paradicsom és málna 4ever.xD
2010. ápr. 17. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!