Van valakinek bőrallergiája? Ien piros, száraz foltok?
ha igen akkor mitől?és mit adott rá a doki? nekem nem tudunk rájönni h mitől van.nem viszketnek,csak pirosak és szárazak.már jó ideje nem használok se tusfürdöt,parfümöt,dezodort,testápolót.csak amit receptre felírtak.szal lehet h vmi kaja.allergiára hajlamos vagyok de persze még sose derült ki h mire.
ötletek?
köszönöm szépen a válaszokat.
jelen
mit megszenvedtem mire ez a krém jó lett
már vagy 4-5 éve ezt használom
ha előjönnek a piros foltok,akkor 2-3 napig kenegetem naponta többször,és elmulik,párhavonta jön elő
mai napig nemtudom mitől jönnek elő rajtam,de legalább nekem már van rá használható kenőcs...
8ec-pec módon irta fel a doki,hátha jó alapon...bejött)
köszi szépen az eddigi válaszokat.mindenképpen megnézem a krémeket.:)
lelki okokra nem gondolnék most.nincs is vizsgaidőszak,szal nyugi van.a májam?? hmm..egyetmista vagyok,nem mondom h nem szoktunk inni.xD. de megnézetem azt is.jó ötlet.
még egyszer köszi mindenkinek.:).
persze további ötleteket várok.:)
amugy voltam már allergiateszten,de semmi.az egy hónapja volt.de azért mert be volt dagadva a szemem és a nyelvem.
a kaját meg elég nehéz kideríteni.:s.pedig nem eszek szarokat.de majd probálok mindig csak egy valamit kihagyni,hátha egy idő után rájövök.
Nekem is piros száraz foltok vannak.
Elocomot írt fel a doki.
Ételalergia okozza: búzaliszt, paradicsom, zeller, krumpli, sárgarépa, mogyoró, dió, narancs, citrom. Meg kell néznem, hogy mit eszek. De amióta teljesen kiiktattam ezeket, azóta nincs semmilyen folt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!