Holnap táborom lesz nagyon izgulok?!
5 napos és ott alvós az a baj hogy nagyon stresszelek pl a miatt hogy hogy fogok kakilni...mert mostanság széktekedésem van vagy hasmenés szerű ..de nem hasmenés csak puha széklet
.e miatt nagyon félek!!!! Mit tegyek?
Meg att)
Meg attól is hofy meg jön..mert multkor csak egy fél napig volt vér aztán meg csak barna...aztán elmúlt..
SOS
Én amúgy nem tudok idegen helyen kakilni, csak ha megszokom, lehet veled is ez lesz :D
Ne aggódj, menj el nyugodtan, nem te leszel az egyetlen. Meg aztán nem is egészséges, ha 5 napig nem mész el vécére. :)
nyugi, nem lesz gáz.:D én pénteken jöttem haza 5 napos táborból (vagyis 4 éjszaka, 5 nap ha az utolsó felet is beleszámoljuk), és nagyon jó volt!!!:D senkit sem érdekel, hogy éppen mikor-hányszor mész wc-re, de a zuhanyzást ki ne hagyd mert nálunk is volt egy lány, aki nem tisztálkodott rendesen és eléggé szidták, mert bűzlött><
ha valaki mégis szól, hogy meddig vagy már a mosdóban, akkor mondhatod azt is, hogy pl. fogat is mostál, vagy stb. :) a szagok ellen vihetsz ilyen légfrissítős spray-t, vagy mi a neve:)
de ha ez megnyugtat, nekem bizonyos okok miatt (betegség-féleség) több idő a wc-zés és senki nem szólt, ha pl. 10 percre eltűntem:D mindenkinek lesz jobb dolga, mint a másikat figyelgetni.
amiatt, hogy megjön, meg ne aggódj. vigyél betétet, vagy ha strandolni is fogtok, akkor tampont, fájdalomcsillapítót és ennyi.
ne stresszelj, jó lesz!:)
14L
Mindjárt indulni fogunk :))
Köszönöm a segítségeteket!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!