Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megakadt a gyógyszer. , mit...

Megakadt a gyógyszer. , mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este a fejfájásom miatt bevettem fél Algoflex-et, de megakadt a torkomon. Ettem, ittam utána de nem lett jobb, majd elaludtam. Reggel úgy éreztem, hogy már semmi bajom, rendesen reggeliztem, majd megint elkezdtem érezni, mintha valami nyomná, feszítené a torkom, szerintem az is megakadhatott. Hiába nyelek nagyokat vagy iszok, eszek nem akar jobb lenni. Valami megoldás esetleg?

2016. júl. 15. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Én rendszeresítettem erre a célra egy masszírozógépet, ezzel ki tudom rezegtetni a tasak tartalmát, és megszűnik a torkom alatti nyomás. egyébbként a tablettákkal vigyázni kell, mert egy savas környezetre fejlesztett orvosságból lugos környezetben akár méreg is bomolat, ami a gyomorba jutva qrva sz@r közérzetet is eredményezhet. Ezt a pocsék közérzetet már korábban is érezhetted, ugyan akkor lehet, nem vettél róla tudomást.
2016. júl. 15. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet tegnap este lement, ha már reggel nem érezted, de ha most újra érzed, akkor nézesd meg gégészeten, mert fel is maródhatott ott a gégéd, és az is okozhat ilyen érzést. Fantomérzet is szokott lenni, de az nem jön vissza másnap.
2016. júl. 15. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű felsértette a torkod vagy a gégéd,azt érzed.Nézz a torkodba,van-e valami elváltozás és mutass képet a torkodról.De ha nem múlik el,nézesd meg a gégészeten.
2016. júl. 16. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!