Gyulladt lábujj és nyaralás?
Figyelt kérdés
Vasárnap indulunk nyaralni, nekem viszont hétvégén begyulladt a köröm melletti rész. Raktam rá dunsztkötést minden nap, meg paradicsomot is kötöztem rá éjszakára de nem segített. Gyógyszetárban adtak rá kenőcsöt (ung. argenti nitrici mikulitz) azt használom második napja.
Nem tudom így mi lesz a nyaraláson, ha nem javul addig a helyzet. Direkt olyan helyre megyünk, hogy egész nap fürdőzés/ szaunázás van betervezve, erre tessék...
Van valakinek valami tanácsa, hogy mivel javíthatnék még a helyzeten?
2016. júl. 14. 12:03
11/14 anonim válasza:
Lényeg, hogy még nyaralás előtt vállalt. Majd írd meg mi volt. De amúgy előzetesben elmondtad a problémádat? Nem ám valami kis kezdő, aki csak egyszerűen körömvágásra és lakkozásra van még beállítva.
12/14 A kérdező kommentje:
Persze, elmondtam neki. Rakott már rendbe benőtt körmöket. Nagyon remélem, hogy rajtam is tud segíteni. Nagyon nem szeretném, hogy ez rontsa el az egész nyaralásomat.
2016. júl. 14. 17:26
13/14 A kérdező kommentje:
Megírom majd az eredményt. Bár sok jóban nem reménykedem... legalábbis vasárnapig. Ma próbáltam még fertőtlenítős gézt tenni a köröm alá meg a vadhús alá is befújni. Egyelőre jó nagy piros gyulladt pukli van és nagyon feszül meg lüktet néha.
2016. júl. 14. 22:50
14/14 A kérdező kommentje:
Na túl vagyok rajta. Hát nem mondom, hogy nem izzadtam le az alatt a pár perc alatt, de végülis megérte még most elmenni. Kiszedte a nagy bőrt meg szépen kitisztította.
2016. júl. 15. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!