Székrekedésre otthoni praktikákat ajánlanátok, mert amiket az orvos kiírt méreg drágák és egyik se használt?
Figyelt kérdés
Voltam vele már orvosnál,de nem tudják mi okozza.2016. júl. 13. 23:27
1/5 anonim válasza:
mozgás! aszalt szilva, sok folyadékot fogyassz, az étrenden is lehet kellene változtatni, több olyan ételt enni ami segíti az emésztést.
2/5 anonim válasza:
Mielőbb legyen produktum, nem ám kórházba kerülsz . Egyél zöldség félét, olyanokat elsősorban amik fosatóként hatnak. Tökből, karfiolból, brokkoliból, stb, olyan kajákat lehet összedobni, hogy a jövő évet is szana széjjel sz**rod .
3/5 anonim válasza:
Rostban gazdag ételeket és gyümölcsöket kell fogyasztani. A mostani szezongyümölcsök közül a kajszi és őszibarackban is sok rost van. Majd következik a szilva, talán abban van a legtöbb pektin.
Az ételeidet is reformáld meg, hogy sok zöldséget tartalmazzanak.
Ja, és ha az ülőmunka miatt renyhe a bélmozgásod, akkor a sportolás, hajlongás is segít.
4/5 anonim válasza:
Nekem sem használt mar semmi. Aztán kipróbáltam az őrölt lenmagot sok folyadékkal. Csodát tesz! De 2 evőkanálnal ne wgyel tobbet, mert gorcsolsz es felfuj. Olcsó és hatásos.
5/5 anonim válasza:
Én rendszeresen beöntést adok magamnak. Hosszú évek óta nincs gondom a székrekedésel és aranyérel s a közérzetem is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!