Milyen katétert viselni? Nagyon rossz?
Figyelt kérdés
Hogy rakják fel és veszik ki?
És nem nagyon rossz érzés, hogy az a cső benned van állandóan?
És amíg bent van, nem is érzel pisilési ingert?
2016. júl. 13. 10:32
1/3 anonim válasza:
- nagyon rossz
- fájdalmas a felhelyezés/kivétel.
2/3 anonim válasza:
Nekem csaszarkor volt. Mar erzestelenitettek felhelyezeskor, nme ereztem. Tokjo, hogy nem kell pisilni, nem szokatlan, termeszetes valahogy. Levetel nem faj, de utana nekem 1 napig egett a pisi.
3/3 anonim válasza:
Attól függ ,hogy mennyire ügyes és kíméletes ,aki csinálja! Ha jól teszi a dolgát, akkor csupán kellemetlen... ellenkező esetben fájdalmas. Értelemszerűen a felhelyezésen múlik az is ,hogy utána mennyire lesz kényelmes. Van ,akinek végig vizelési ingerük van a viselés alatt. Ha minden jól megy ,akkor pár óra alatt befogadja a tested ,ami azt jelenti ,hogy nem érzed a jelenlétét és vizelési ingered sincs. A kivétel szintén óvatosság kérdése ,hogy fáj-e... Meg ugye nem mindegy ,hogy férfi ,vagy nő vagy. Mert a férfiaknak kicsit bonyolultabb és kellemetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!