Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a "végleges...

Youlcsee kérdése:

Mi a véleményetek a "végleges szőrtelenítéssel" kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kérni. Olvastam, hogy lehet vásárolni otthoni készüléket is. Nyilvánvaló, hogy sokkal olcsóbb, mint a szépségszalonban elvégzett kezelés. Viszont hatékonyságát tekintve van e értelme kipróbálni!? Jelentős szőrbenövéssel küzdök, erre szeretnék megoldást találni.

#IPL #dess
2016. júl. 12. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Minden fajta szőrtelenítési mód szőrbenövést generál, úgyhogy azzal nem fogsz rajta segíteni.

Vegyél luffa szivacsot, és fürdéskor avval dörzsöld, akkor kijön a vége!

2016. júl. 12. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:

NINCS végleges szőrtelenítés, csak TARTÓS van.

Ilyen a lézer, vagy az IPL.

Én borotváltam a lábam, majd szerettem volna epilátort használni, de attól az egész lábam szőrbenövéses lett, szóval le kellett róla mondanom.

Végül vettem egy IPL gépet, és IMÁDOM.

Igaz hogy kissé "éget", de nagyon szépen eltünteti a szőrt, rendszeres használat mellett nem nő vissza. Nekem bevált.

2016. júl. 12. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!