Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire elterjedt a heroin?

Figyelt kérdés

2016. júl. 9. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Nem nagyon mert drága. Inkább a könnyűdrogok vannak, fű, eki, spuri, meg hasonló társaik.
2016. júl. 9. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Eleg nagy butasagot irt az 1. mo-n is siman beszerezheto, nem is sokkal dragabb, mint a fu, amire 1. gondol, az inkabb a kokain. A heroin ugy tudom, nem annyira sok fogyasztoja van, egy par netes cikk alapjan kb " kiment a divatbol".
2016. júl. 9. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, már jó régen voltam középiskolás, akkor még rettenet drága volt a hero.

Meg én nem is használtam, csak hallucinogéneket, a szokásos könnyű drogok nem érdekeltek. De aztán azokról is leálltam egy idő után, mert az eléggé rossz családi háttér miatt komoly bad tripek voltak már csak. És valahogy nem volt kellemes látni a saját rothadó csontvázamat amint épp lerángat az ágyból, még a zuhanást is éreztem a semmibe, meg a becsapódást, a saját fejem szárnyakon repkedve üldözött és támadt ám, harapott ki belőlem húscafatokat.

Na jó szóval abbahagytam. :D Eleinte volt csak jó, akkor nagyon jókat utaztam, egy jó barátságos, biztonságos világ volt. De csak egy darabig.

2016. júl. 10. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon kétféle heroin van. Az egyik a 4-5ezer ft/ 0,25gr kategória amit nagyon kevesen fogyasztanak az ára miatt, max színészek, újgazdagok. Ez valóban heroin. A másik kategória az 1500ft/ 0,25gr. Ez egy felütött mindenfélével kevert gagyi cucc ami kérdéses hogy menni heroint tartalmaz valójában. Na ez elterjedt. Ezt nyomják a csövesek, a punkok, meg a lakótelepeken lézengö tróger arcok.
2016. szept. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!