Lehet élni cukorbetegen?
Nyugalom, egy idő után könnyebb lesz!
Kettes típusú beteg mellett nőttem fel. Egyébként igaz, szörnyen fontos vigyázni, de úgy viszont könnyű kordában tartani!
Megfelelő gyógyszerek is fontosak.
Rokonom amúgy evett sütit is, csak neki édesítőszerrel készítettük.
A mozgás is segít.
Én is 2-es típusú vagyok.Valamikor másodmagammal megettünk egy kacsát ebédre.Ez is besegített a betegség kialakulásához.Nekem könnyebb a diéta, mert napi négyszer adok inzulint magamnak.Ezt a betegséget a szövődmények miatt komolyan kell venni.Nem mindegy, megmarad e a lábad?
Megvakulsz, nyomorék leszel e, esetleg idő előtt meghalsz.
Ha komolyan veszed a diabot kényelmesen élhetsz. Az egészséges életre átállás után jobb a közérzetem.
Ha gondolod, küldhetsz privit.
Első voltam. Rokonomnak volt egy könyve: Cukorbetegek diétáskönyve. Én ezzel a javaslatommal szeretnék beszállni a könyvajánlgatásba. Szerintem tényleg keresd meg.
S még egyszer mondom, bátorításként: Nagyon jól karbantartható! Láttam! Az illetőnek még egy fekély sem volt a lábán. S sok év után sem kellett inzulinoznia magát, pedig állítólag általában egy idő után szükség szokott rá lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!