Tetoválás csináltatás vérplazma időszak alatt?
Sziasztok, most kaptam rá a plazmaadásra én is, tervezek magamra 1-2 kisebb tetoválást. Mennyire tűnik fel nekik ha lesz 1 új, kimutatják-e, veszélyes-e? Mennyit érdemes várnom hogy ne legyen ebből veszély se nekem se más számára se?
Ha megcisnáltatom, 1 hónapig nem megyek, elnézek, és azt mondom hogy régebbi mint 6 hónap akkor fognak szólni, kimutatják-e, lesz belőle probléma?
20/F
Istenem ennyi nyomorultat.
Felvázolom:
Baromira tisztába vagyok vele, hogy 6 hónapnál régebbinek kell lennie.
DE MIVAN AKKOR, ha te aztmondod hogy 1 éves és közbe csak pár hónapos, HA NINCS MÁSRA MEG MAGAMRA VESZÉLYEZTETVE. ITt erről volt a kérdés a veszélyről. de ti csak azt mondjátok el amit ott hallotok, amit mindenki tud.
Nem vagy alkalmas mert 6 hónapnál korábbi. NEM IS erről szólt a kérdés, hanem hogy SZÓLNAK-E, VESZÉLYES-E bárkire is nézve.
Ennyire ne legyetek már tudatlanok istenem.
Ha meglátják rajtad az új tetkót, akkor lebuktál, és véget érhet a plazmaadói életutad, mert már nem vagy szavahihető. Ha pedig orvos van ott, és megnézi a tetkókat, akkor is lebukhatsz, mert meg tudja állapítani.
Úgyhogy csináltasd meg, és viszlát hat hónap múlva!
A plazmát azért adod, hogy segíts, nem? Gondolj arra, hogy átadhatod a HIV vírust vagy a hepatitis-C-t. Egyik sem olyan, amit egy beteg szívesen venne, sőt, perelheti a kórházat, ha ez történik vele.
Utolsó 3 kommentelőnek köszönöm a normális válaszokat.
Ha magas a kockázat az új tetkó miatt azaz másnak baja lehet belőle természetesen nem csináltatom meg.. Azért nem fogok a magam / más egészségével szórakozni..
Azért kérdeztem, mert ha jó a vérem és a tetoválás sem befolyásolja nagyon akkor mehetne együtt a kettő, de mivel látom hogy komolyan veszik ott nem hiszem hogy kockáztatnék.
Már csak 1 dolog fogalmazódott meg bennem. Ha megcsináltatok 1et, és csinálnának velem vérvételt meg tesztet utána 1-2 hónappal maximum, és nem mutat ki semmit akkor nem látom akadályát és feleslegesnek tartanám a 6 hónapot..
Értem, viszont elég sok idő az a félév, még ha 3 hónap alatt is megtudnák állapítani is kényelmesebb.
köszi a választ :)
teljesen igazad van hogy megoldható a 6 hónap.
Köszönöm a válaszodat, és hogy elmagyaráztad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!