Mennyire fájnak a hetedikes oltások?
Sziasztok!
Most leszek hetedikes, és 4 oltást fogunk kapni. (lány vagyok, ezért a 4-ből 2 méhnyakrák elleni lesz)Arra vagyok kíváncsi, hogy a hatodikos oltásokhoz képest mennyire fájnak? Nem félek, mert az csak pár másodpercnyi ,,fájdalom'' cserébe azért, hogy ne legyenek akár halálos betegségeink. Csak kíváncsi vagyok :) Előre is köszi! <3
Rossz látni, ahogy az egyetlen értelmes embert lepontozzátok anélkül, hogy egyáltalán elolvasnátok az érveit. De ti szajkózzátok a saját hülyeségeteket megállás nélkül.
Szánalmasak vagytok. Itt az újabb bizonyíték arra, hogy az oltásellenesek immúnisak az érvekre.
#24: Nem tesznek.
A hatóanyag jelen esetben a vírus L1 fehérjéje, segédanyagnak meg főként vizet és nátrium kloridot (szimpla konyhai kősó) használnak.
Bővebben az Európában törzskönyvezett HPV-oltóanyagok, Európai Gyógyszerügynökség oldalán található dokumentációjában olvashatsz:
* [link]
* [link]
* [link]
2. fejezet a hatóanyag, 6.1-es fejezet a segédanyagok.
Én sem kaptam meg, anyukámnak sem szimpatikus a méhnyakrák elleni... :/
Én örülök is neki, sosem lehet tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!