Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eltűnőfélben az olcsó vécépapí...

Eltűnőfélben az olcsó vécépapír? Nem vicc, komolyan kérdezem, többi lent.

Figyelt kérdés

Először csak a Lidl üzletben nem találtam meg a 180 ft környékén lévő, 8 tekercses vécépapírt, amolyan szürke színűt. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy kilistázták, nem tartanak. Sebaj, mentem a Penny-be - ott volt. Az utóbbi időben viszont már ott se nagyon találok. Múlt héten a Tesco E-be mentem be, de ott sem volt. Csak a környékünkön nincsen a kisebb területű boltokban vagy máshol sincs?

Nem szeretnék 800 meg 1.000 ft-os vécépapírokat venni, de ha tudtok valami viszonylag olcsót javasolni, azt megköszönöm. Köszönöm :-)

2016. jún. 29. 12:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Coop-ban van. Anyám ott vásárol (nincs másik bolt náluk). De a minősége borzalom...
2016. jún. 29. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán van még olyan a CBA-ban
2016. jún. 29. 12:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az az újrahasznosított papírból készült
2016. jún. 29. 12:58
 4/17 A kérdező kommentje:

Bocsánat, el kellett mennem váratlanul.

Köszönöm az ötleteket.

Igen, lehet, hogy a minősége borzalom, de!

1.- újrahasznosított papírból készül, amivel védem a környezetet

2.- drága, fehér papír is lyukadt már ki a kezemben, többek között ezért sem vagyok hajlandó drágábbat venni... Meg minek? :D Azért, hogy a vécén lehúzzam? :-)

Ti milyen fajtát vesztek? Melyiket találjátok gazdaságosnak?

2016. jún. 29. 21:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi is azt a fajtát kedveljük, amit te, kérdező (több ok miatt is.) Nekünk leginkább a Pennyben kapható vált be, annak egy ideig a minősége is jobb volt, mint a tacskós (tesco) vagy a spóros (spar). Próbáld ki szerintem a Pennyben kaphatót. Árban is normál.
2016. júl. 1. 16:50
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi, csakhogy legutóbb, amikor voltam a hozzánk közel eső Pennyben, akkor nem volt, a helye tele volt pakolva drágább wc papírokkal. Megkérdeztem egy árufeltöltőt, hogy ez most átmeneti hiány vagy nem is lesz már, de erre nem tudott válaszolni :-( Raktárban sem volt... Ez után írtam ki a kérdésemet :-)
2016. júl. 1. 21:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj. Hát, nagyon remélem, hogy csak átmeneti, mert sokat kipróbáltam és nekem az jött be leginkább. Azért a Pennyben az nem olyan, mint a tacskó fajta, ami szinte hártyavékony... A Pennys erősebb.

Akkor jobb lesz, ha én is szétnézek a környéken.

Mi úgy szoktuk, hogy egy nagy zacskóst veszünk meg a P-ben, amiben talán 9 csomag van? Szóval jól be vagyunk tárazva, van itthon bőven, ezért nem tudom, hogy mi az aktuális helyzet épp a P-ben ezen a téren.

Te Bp-en élsz?

2016. júl. 2. 14:59
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :-)

Igen, Pesten. Tegnap végre eljutottunk egy nagyobb Tescoba és ott sikerült vennem 8 tekercsest 165 ft-ért (20 ft/tekercs).

Továbbra is várom az ötleteket, ki mit használ ? (ha tényleg eltűnne ez az olcsóbb fajta vagy ha nem jutok el nagyobb boltba)

Illatosított, 8 tekercset 7-800- 1.000 ft-os árban vásárlók kíméljenek :-) - nem vagyok hajlandó ennyit fizetni érte :-)

Nemrég vettem egy kínai boltba 330 ft/10 tekercs árban, igen ám, csak addig, amíg a szürke, "pocsék" wc papírból 2 nap alatt fogy el 1 tekercs, addig ebből naponta ment el 1 - ergo a 10 ft/napi ár felugrott 30 ft/ napra.

És nem, nem ez életem legnagyobb problémája, és nem vagyok "olcsójános" :D (aki mindenből a legolcsóbbat keresi) - egyszerűen nem engedhetem magunknak, hogy ilyenre több pénzt adjak ki (egyedül nevelem a gyerekemet)

Sokkal szívesebben adok ki a zeneiskolai tanítására, fél évre 40 ezer ft-ot, mint ilyen dologra.

Szóval előre is köszönöm a megértő, hasznos válaszokat - az eddigieknek ment a zöld kéz :-)

2016. júl. 3. 07:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
(Nem Bp-en élek, hanem Vp megyében, de most már nagyon kíváncsi lettem... Nem örülnék én sem, ha megszüntetnék ezeknek a forgalmazását. Amúgy több szempont miatt kedvelem jobban a "hagyományos" fajtát, de el tudom képzelni, hogy akinek pl. aranyere van, annak akár jobb lehet a puha. Majd megírom, hogy itt a környéken mi a helyzet wc papír ügyben. ;-))
2016. júl. 3. 08:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Párom volt ma délelőtt a T-ban, ott volt a hagyományos. Azt mondta, hogy volt bőven. Pennyben, ha járunk, majd arról is írok. :-)
2016. júl. 3. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!