Eltűnőfélben az olcsó vécépapír? Nem vicc, komolyan kérdezem, többi lent.
Először csak a Lidl üzletben nem találtam meg a 180 ft környékén lévő, 8 tekercses vécépapírt, amolyan szürke színűt. Kérdésemre azt a választ kaptam, hogy kilistázták, nem tartanak. Sebaj, mentem a Penny-be - ott volt. Az utóbbi időben viszont már ott se nagyon találok. Múlt héten a Tesco E-be mentem be, de ott sem volt. Csak a környékünkön nincsen a kisebb területű boltokban vagy máshol sincs?
Nem szeretnék 800 meg 1.000 ft-os vécépapírokat venni, de ha tudtok valami viszonylag olcsót javasolni, azt megköszönöm. Köszönöm :-)
Bocsánat, el kellett mennem váratlanul.
Köszönöm az ötleteket.
Igen, lehet, hogy a minősége borzalom, de!
1.- újrahasznosított papírból készül, amivel védem a környezetet
2.- drága, fehér papír is lyukadt már ki a kezemben, többek között ezért sem vagyok hajlandó drágábbat venni... Meg minek? :D Azért, hogy a vécén lehúzzam? :-)
Ti milyen fajtát vesztek? Melyiket találjátok gazdaságosnak?
Ajjaj. Hát, nagyon remélem, hogy csak átmeneti, mert sokat kipróbáltam és nekem az jött be leginkább. Azért a Pennyben az nem olyan, mint a tacskó fajta, ami szinte hártyavékony... A Pennys erősebb.
Akkor jobb lesz, ha én is szétnézek a környéken.
Mi úgy szoktuk, hogy egy nagy zacskóst veszünk meg a P-ben, amiben talán 9 csomag van? Szóval jól be vagyunk tárazva, van itthon bőven, ezért nem tudom, hogy mi az aktuális helyzet épp a P-ben ezen a téren.
Te Bp-en élsz?
Köszi a választ :-)
Igen, Pesten. Tegnap végre eljutottunk egy nagyobb Tescoba és ott sikerült vennem 8 tekercsest 165 ft-ért (20 ft/tekercs).
Továbbra is várom az ötleteket, ki mit használ ? (ha tényleg eltűnne ez az olcsóbb fajta vagy ha nem jutok el nagyobb boltba)
Illatosított, 8 tekercset 7-800- 1.000 ft-os árban vásárlók kíméljenek :-) - nem vagyok hajlandó ennyit fizetni érte :-)
Nemrég vettem egy kínai boltba 330 ft/10 tekercs árban, igen ám, csak addig, amíg a szürke, "pocsék" wc papírból 2 nap alatt fogy el 1 tekercs, addig ebből naponta ment el 1 - ergo a 10 ft/napi ár felugrott 30 ft/ napra.
És nem, nem ez életem legnagyobb problémája, és nem vagyok "olcsójános" :D (aki mindenből a legolcsóbbat keresi) - egyszerűen nem engedhetem magunknak, hogy ilyenre több pénzt adjak ki (egyedül nevelem a gyerekemet)
Sokkal szívesebben adok ki a zeneiskolai tanítására, fél évre 40 ezer ft-ot, mint ilyen dologra.
Szóval előre is köszönöm a megértő, hasznos válaszokat - az eddigieknek ment a zöld kéz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!