Véletlenül elvakartam a köldököm, és picit begennyesedett. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Pontosabban kicsit megkapargattam a körmömmel, és belül a bőröm felső része kicsit megsérült, egy pici foltban bepirosodott, és estére kicsit váladékozni kezdett. (A szagából ítélve gondolom, hogy gennyes).
Máafél 2 napja történt. A váladékot egy nedves fültisztítóval óvatosan kitörölgettem 2x. Egyre kevesebb váladék van, de ha belenézek, belül még mindig kicsit nyúlós-nedves.
Aggódom, lehet valami bajom ebből?
2016. jún. 29. 12:32
1/2 anonim válasza:
Elfertozodhet. A legjobb az lenne ha elmennel dokihoz, de ha nem akarsz akkor betadinnal kenegesd, lehetoleg ne fogdosd koszos kezzel, le is tapaszthatnad nap kozbe, de estere hagyd szellozni
2/2 A kérdező kommentje:
Nem fogdosom, csak frissen mosostt kézzel, tiszta póló van rajta, nem piszkálom.
Betadinom nincs, 70%-os szesszel le lehet fertőtleníteni? Azzal szoktam. fertőtleníteni.
2016. jún. 29. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!