Zsutyi kérdése:
Szerintetek mi lehet? Gyógymód?
Figyelt kérdés
Múlt héten leégett a hátam,mára a pirosság elmúlt,sőt ott barna a bőröm,viszont iszonyatosan viszket!Mi lehet a viszketés oka?Tudnátok valamit ajánlani rá?2016. jún. 27. 17:57
1/2 anonim válasza:
Szia! Lehet hogy hámlik a bőröd. Nem biztos, hogy látszik rendesen, nekem például leégés után piros, aztán bebarnul és ilyen nagyon nagyon pici darabokban hámlik. Szerintem az viszkethet, nekem is nagyon viszketett. Ajánlani azt tudom, hogy fürdés után ne nagyon nyomd rá a törölközőt, mert azzal csak kidörzsölöd. Meg kend be valamilyen testápolóval. Ja és semmi képpen se vakard, mert az is csak jobban kidörzsöli és rosszabb lesz. Remélem Segítettem és javulni fog! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
Valóban nem látszik,hogy hámlana a bőröm,de most már napról napra kevesebbet viszket!
Remélem elmúlik teljesen!
2016. jún. 30. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!