Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lesz hányingerem a...

Miért lesz hányingerem a belső nézetes videojátékoktól?

Figyelt kérdés

Kb fél éve semmi ilyen problémám nem volt, de mostanában fél óra és felfordul a gyomrom minden olyan játéktól ami belső nézetes (minecraft, skyrim, fallout stb). A külső nézet segít valamennyit de egy óránál tovább nem bírom azt se.

(Még mielőtt valaki azzal jönne hogy túl sokat játszottam, megemlítem hogy max 2-3 órát naponta)

Ez normális?

2016. jún. 26. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem nem normális, de ha játszani szeretnél játssz más fajta játékokkal(Civilization, stb, vagy online stratégiai játékok).

De azért elmehetnél egy orvoshoz...

De ha más területen ez nem lép fel akkor lehet, hogy régebben sokat játszottál, és nem bírod, vagy nem tudom...

Azért jobbulást kívánok! :D

2016. jún. 26. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a motion blur nevű grafikai eljárás okozza, bár tudtommal Minecraft nem használja, a másik kettő általad említett játék igen. Próbáld meg kikapcsolni ezt a beállításoknál és nézd meg van-e változás.
2016. jún. 26. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!