38 éves vagyok, idegentest érzés a végbélnyílásomtól kb 10 cm-re, ez végbélrák lehet? Nagyon Félek!
Figyelt kérdés
Vannak aranyér problémáim. Ha azok egyáltalán. Volt már hogy vérzett széklet utána. Volt, hogy erőlködtem vmi miatt és utána nagyon fájt.
Bocsánat hogy így írom, de évek óta, ha hamar elélveztem, akkor utána fájt.
Most meg 2 hete ezt érzem, és csak ma olvastam utána hogy ez a végbélrák tünete.
Szerintetek rákos vagyok?
2016. jún. 25. 22:16
1/8 anonim válasza:
Ezt egy vérvizsgálat tudná megmondani.
A végbélnyílástól 10 cm-re a prosztata lehet.
2/8 anonim válasza:
nem akarlak ijesztgetni, de kerlek a sajat erdekedben keress fel egy orvost minel hamarabb, aztan ird meg, mi a diagnozis. jo esellyel nem vagy rakos, de akarmi mas is a bajod, nyilvan kezelesre szorul. mielobbi jobbulast, es keves idegeskedest kivanok neked! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tudok megnyugodni. :(
2016. jún. 25. 22:37
4/8 anonim válasza:
Sürgősen fordulj orvoshoz! Ha baj van, akkor kezelni kell, függetlenül attól, hogy mennyire súlyos. Ha pedig nincs, akkor megnyugszol.
5/8 Fingkirály válasza:
Ilyenem volt nekem is, de "csak" egy sima prosztatagyulladás lehet, el kell menni urológiára, ott megultrahangoznak, megvizsgálnak, adnak gyógybogyót, megeszed mind és elmúlik. Kb a csajok felfázásával egyenértékű dolog.
7/8 Fingkirály válasza:
Lehet valóban sima felfázás is, de lehet bakteriális eredetű is, el lehet azt kapni bárhol, tömegközlekedés eszközön, boltban, hasonló.
8/8 anonim válasza:
7: Mármint úgy, hogy mosatlan kézzel fogod meg a fütyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!