A vérehulló fecskefű kivonat a szemölcsömre kenem, de ha az ép bőrre kerül mi baja lesz a bőrömnek?
nagyon pici,halvány a bőrszínemmel megegyező szemölcsöm van az arcomon.Azért akarom eltüntetni, mert megdörzsölődött, s az arcom másik felén is keletkezget, s nem akarok úgy kinézni, mint pl.: egy "pikácsu".
De mivan, ha azért a szemölcs mellé is kerül, az ép bőrre? Barnás maradhat a bőröm, vagy mi? S a szemölcs helyére is barna folt marad?
Bőrgyógyászhoz nem szeretnék menni, mivel mindenki azt mondja h csak heg maradna, s a nyakamon lévő ugyanilyen parányi szemölcsöm helyére is heg maradt.
Nagyon köszi a válaszokat!!!!!!!!!!!!
Semmi baja nem lesz. Átmenetileg sárgul/barnul a felület.
De egyéb népi gyógy mód is van rá. Fokhagyma erősen kiszívja. Annak.Pl nem jó, ha mellé megy, mert "eszi" a húst.
Lehet savazni. Pipettával óvatosan, úgy nem marad tartós nyoma.
Bőrgyógyász ha barbár sajnos szarul fogja csinálni. Magánban meg rá megy a gatyád.
Nekem a fokhagyma 1 hét alatt kiszedte, előtte fél évig vérrehullóztam, meg szemölcsevő szöcskéket szaporítottam...
Több mindent ki kell próbálni, mindenkinek más hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!